Skip to content
Bilde i svart-hvitt av en mann og en dame som smiler til kamera

Vi ønsker velkommen til to nye rådgivere!

Vi er stolte av å kunne presentere to nye rådgivere i Agenda Kaupang!

Elisabeth Guddingsmo er nytilsatt i Agenda Kaupangs gruppe for Ledelse og medarbeiderskap. Elisabeth er utdannet jurist, med tilleggs- og videreutdanning innen psykologi, organisasjonspsykologi/ledelse, konfliktforståelse og konflikthåndtering. Hun har en sterk endrings- og omstillingskompetanse, og lang erfaring fra offentlig sektor. Som jurist har hun solid juridisk innsikt og vurderingsevne, god forståelse av prosesser og roller i arbeidslivets spilleregler, og god forståelse for offentlig rett og forvaltningsrett.

Christian Duelund Græm er nytilsatt i Agenda Kaupangs gruppe for Digital forvaltningsutvikling. Christian er utdannet sosiolog fra London School of Economics med etterutdanning i ledelse og prosessledelse. Han har bred erfaring som leder og prosjektleder i norsk og dansk offentlig sektor. Han har særlig erfaring med strategisk tjeneste/forretningsutvikling, prosessledelse og analyser, og har i tillegg erfaring med organisasjonsutvikling, digital transformasjon og omstilling. Christian er opptatt av å skape mening på tvers av organisasjoner og forvatningsnivåer og god på å skape tillit og trygghet i endringsprosesser.

Vi ønsker Elisabeth og Christian velkommen til Agenda Kaupang!