Skip to content
KARRIERE OG LEDIGE STILLINGER

Har du lyst til å være med å utvikle Agenda Kaupang til et enda bedre konsulentmiljø? Har du innsikt i hva som kreves av en god konsulent, og kvaliteter som gjør deg til en? I så fall vil vi gjerne snakke med deg.

Ta en titt på våre tjenesteområder og oppdrag, og se om du har en bakgrunn som vil passe inn hos oss. Du kan også se på omtalen av våre konsulenter for å få en idé om hva vi ser etter. En karriere hos oss stiller krav om høyere utdannelse på hovedfags-/masternivå, gjerne ph.d. Aktuelle stillinger ses under.

Hvis du tror du kan være den vi ser etter, skriv noen ord om deg selv og send din CV til firmapost@agendakaupang.no.* Alternativt kan du ta kontakt med adm.dir. Marit Brochmann eller en av følgende gruppeledere: Rune Holbæk (Økonomi og tjenesteutvikling), Kjersti Hatlevoll (Ledelse), Cecilie Aagestad (Organisasjonsutvikling og evaluering) eller Jonas Rusten Wang (Digital forvaltningsutvikling) på tlf. 67 57 57 00.

*Behandling av personopplysninger

Ved å sende inn søknad samtykker du til at vi kan behandle personopplysninger som inngår i søknaden og søknadsprosessen (herunder ev. intervju, referansesjekk mv.). Opplysningene vil kun bli brukt som del av rekrutteringsprosessen, og da kun så lenge søknaden er relevant – og blir deretter slettet. Du kan når som helst be om at opplysningene du har delt med oss, slettes/oppdateres, eller trekke tilbake samtykket. Vi oppfordrer til ikke å opplyse om særskilte/sensitive personopplysninger i søknaden.