skip to Main Content
KARRIERE OG LEDIGE STILLINGER

Har du lyst til å være med å utvikle Agenda Kaupang til et enda bedre konsulentmiljø? Har du innsikt i hva som kreves av en god konsulent, og kvaliteter som gjør deg til en? I så fall vil vi gjerne snakke med deg.

Ta en titt på våre tjenesteområder og oppdrag, og se om du har en bakgrunn som vil passe inn hos oss. Du kan også se på omtalen av våre konsulenter for å få en idé om hva vi ser etter. En karriere hos oss stiller krav om høyere utdannelse på hovedfags-/masternivå, gjerne ph.d.

Hvis du tror du kan være den vi ser etter, skriv noen ord om deg selv og send din CV til firmapost@agendakaupang.no. Alternativt kan du ta kontakt med adm.dir. Dag Stokland eller en av våre fire gruppeledere: Rune Holbæk (Kommune), Ragnar Kleiven (Ledelse og medarbeiderskap), Marit Brochmann (Strategi og omstilling) eller Gjermund Lanestedt (Digital forvaltningsutvikling) på tlf. 67 57 57 00.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link