skip to Main Content
Frokostmøte: Folkehelseinstituttet Og Fremtiden

Frokostmøte: Folkehelseinstituttet og fremtiden

Til Agenda Kaupangs fagfrokost onsdag 13. november har vi invitert Folkehelseinstituttets direktør, Camilla Stoltenberg, til å innlede om hvordan offentlige virksomheter tilpasser seg endrede rammebetingelser.

Ny teknologi og krav om økt kvalitet, effektivisering og innbyggerfokus, øker endringstakten i offentlig sektor. Hvilke endringer og grep har Folkehelseinstituttet gjort for å tilpasse seg den nye virkeligheten? Hva har det lyktes med? Er det noe det ville gjort annerledes basert på erfaringene så langt? Hva vil det gjøre fremover?

Frokostmøtet finner sted i Agenda Kaupangs lokaler i Hoffsveien 1C på Skøyen. Våre lokaler er lett tilgjengelige både med tog, buss og trikk. Vi anbefaler å reise kollektivt, da det er begrenset med parkeringsplasser.

Program
Kl. 07.45: Registrering, servering av enkel frokost og kaffe/te
Kl. 08.15: Innledning ved Camilla Stoltenberg
Kl. 09.15: Spørsmål fra deltakerne
Kl. 09.30: Slutt

Denne fagfrokosten er den siste i en rekke av fire frokostmøter høsten 2019.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link