Skip to content
Folkehelseinstituttet og fremtiden - Agenda Kaupang

Frokostmøte: Folkehelseinstituttet og fremtiden

Til Agenda Kaupangs fagfrokost onsdag 13. november har vi invitert Folkehelseinstituttets direktør, Camilla Stoltenberg, til å innlede om hvordan offentlige virksomheter tilpasser seg endrede rammebetingelser.

Ny teknologi og krav om økt kvalitet, effektivisering og innbyggerfokus, øker endringstakten i offentlig sektor. Hvilke endringer og grep har Folkehelseinstituttet gjort for å tilpasse seg den nye virkeligheten? Hva har det lyktes med? Er det noe det ville gjort annerledes basert på erfaringene så langt? Hva vil det gjøre fremover?

Frokostmøtet finner sted i Agenda Kaupangs lokaler i Hoffsveien 1C på Skøyen. Våre lokaler er lett tilgjengelige både med tog, buss og trikk. Vi anbefaler å reise kollektivt, da det er begrenset med parkeringsplasser.

Program
Kl. 07.45: Registrering, servering av enkel frokost og kaffe/te
Kl. 08.15: Innledning ved Camilla Stoltenberg
Kl. 09.15: Spørsmål fra deltakerne
Kl. 09.30: Slutt

Denne fagfrokosten er den siste i en rekke av fire frokostmøter høsten 2019.