skip to Main Content
Velkommen Til Agenda Kaupangs Frokostmøter Høsten 2019

Velkommen til Agenda Kaupangs frokostmøter høsten 2019

Vi feirer 25-årsjubileum i 2019 og flytter inn i nye lokaler på Skøyen. I den anledning ønsker vi å invitere våre kunder og andre interesserte til en serie på fire frokostmøter i oktober og november. Temaene spenner over et bredt spekter av våre fagområder, og du kan velge å delta i ett, to, tre eller alle fire frokostmøtene.

Agenda Kaupang har gjennom 25 år hatt en målsetting om å bidra til utvikling og effektivisering av offentlig sektor. Vi er derfor både stolte og glade over å kunne invitere til disse frokostmøtene, som alle reflekterer både nye innsikter og nye utfordringer i arbeidslivet – herunder organisering og tilrettelegging!

 

Møte 1: Et arbeidsliv i endring – Hva må til for at omstillingen skal gi flere og bedre jobber, og ikke færre og dårligere?
Innledning ved Paul Chaffey, statssekretær hos Digitaliseringsministeren
Dato: Tirsdag 22. oktober
Fristen for påmelding er nå ute.

 

Møte 2: Sånn er du: Personlighet og effektiv ledelse
Hvor viktig er personlighet for lederes effektivitet, og kan ledere endre eller utvikle sin personlighet? Innledning ved professor Øyvind Martinsen, Handelshøyskolen BI

Hvilke muligheter og utfordringer gir ny digital teknologi med tanke på seleksjon og utvikling av ledere? Innledning ved Espen Skorstad, Chief Commercial Officer Europe i Cut-e gruppen
Dato: torsdag 31. oktober (begge innledninger)
Fristen for påmelding er nå ute.

 

Møte 3: Samhandlingsformer mellom det offentlige og private leverandører av velferdstjenester
Innledning ved Kåre Hagen, leder ved Senter for velferds- og arbeidslivsforskning, OsloMet Storbyuniversitetet og leder av ‘Velferdstjenesteutvalget’ som skal utrede privates rolle i velferdstjenestene.
Dato: Torsdag 7. november
Fristen for påmelding er nå ute.

 

Møte 4: Folkehelseinstituttet & fremtiden – I lys av ny teknologi og politiske strømninger utfordres offentlig sektors tradisjonelle arbeidsformer, organisering og ledelse. Hvilke endringer og grep har Folkehelseinstituttet gjort for å tilpasse seg den nye virkeligheten? Hva har vi lyktes med, hva ville vi gjort annerledes basert på erfaringene så langt, og hva vil vi gjøre fremover?
Innledning ved Camilla Stoltenberg, direktør Folkehelseinstituttet.
Dato: Onsdag 13. november
Fristen for påmelding er nå ute.


Tid og sted er felles for alle dagene:
Sted: Hoffsveien 1C, Skøyen
Kl. 07.45: Registrering, servering av enkel frokost og kaffe/te.
Kl. 08.15: Faglig innledning
Kl. 09.15: Spørsmål fra deltakerne
Kl. 09.30: Slutt

Våre lokaler er lett tilgjengelige både med tog, buss og trikk. Vi anbefaler å reise kollektivt, da det er begrenset med parkeringsplasser.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på tlf. 67 57 57 00 eller e-post: firmapost@agendakaupang.no

Velkommen!

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link