skip to Main Content
Frokostmøte: Personlighet Og Effektiv Ledelse

Frokostmøte: Personlighet og effektiv ledelse

Personlighet synes å spille en stor rolle for lederes evne til å fungere effektivt i sin rolle. Torsdag 31. oktober inviterer Agenda Kaupang til fagfrokost om personlighet og ledelse, der vi har vært så heldig å få med to dyktige fagpersoner til å belyse temaet fra ulike ståsteder.

Professor i organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI Øyvind Martinsen vil innlede om hva vi vet om personlighet og effektiv ledelse. Psykolog og CCO for Cut-e gruppen Espen Skorstad vil innlede om hvilke muligheter og utfordringer som oppstår ved bruk av ny digital teknologi for kartlegging av lederes personlighet.

Frokostmøtet finner sted i Agenda Kaupangs lokaler i Hoffsveien 1C på Skøyen 31. oktober. Våre lokaler er lett tilgjengelige både med tog, buss og trikk. Vi anbefaler å reise kollektivt, da det er begrenset med parkeringsplasser.

Program
Kl. 07.45: Registrering, servering av enkel frokost og kaffe/te
Kl. 08.15: Innledning ved Martinsen og Skorstad
Kl. 09.15: Spørsmål fra deltakerne
Kl. 09.30: Slutt

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link