skip to Main Content
Frokostmøte: Samhandlingsformer Mellom Leverandører Av Velferdstjenester

Frokostmøte: Samhandlingsformer mellom leverandører av velferdstjenester

Torsdag 7. november har vi invitert Kåre Hagen, leder ved Senter for velferds- og arbeidslivsforskning på OsloMet – storbyuniversitetet og leder av «Velferdstjenesteutvalget» til å innlede om samhandling mellom det offentlige og private leverandører av velferdstjenester.

Offentlig sektor leverer velferdstjenester både i egen regi og via ideelle og private leverandører. De siste med tilskudd og rammer definert av det offentlige. Hvilke samhandlingsformer finnes mellom det offentlige og private innenfor velferdstjenestesektoren? Hvor like og ulike er de, både med hensyn til finansiering og det offentliges kontrakter, styring og tilsyn?

Frokostmøtet finner sted i Agenda Kaupangs lokaler i Hoffsveien 1C på Skøyen 7. november. Våre lokaler er lett tilgjengelige både med tog, buss og trikk. Vi anbefaler å reise kollektivt, da det er begrenset med parkeringsplasser.

Program
Kl. 07.45: Registrering, servering av enkel frokost og kaffe/te
Kl. 08.15: Innledning ved Kåre Hagen
Kl. 09.15: Spørsmål fra deltakerne
Kl. 09.30: Slutt

Foto av Kåre Hagen: StudioVest/NOVA
Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link