skip to Main Content

Rådgiver oppvekstsektoren – tjenesteutvikling, digitalisering og omstilling i kommunal sektor

Agenda Kaupang er en viktig utviklingspartner for kommunal sektor. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og vil styrke vår kapasitet og kompetanse.

Vi søker nå 2–4 rådgivere til våre kommuneprosjekter. Vi søker deg som vil utvikle tjenestene i kommunal sektor sammen med dyktige kollegaer i Agenda Kaupang. Du bør ha utdanning på mastergrads- eller doktorgradsnivå og ha bred erfaring fra kommunesektoren.

Vi er særlig på jakt etter folk med erfaring innenfor oppvekstsektoren, herunder barnevern, og/eller erfaring med økonomistyring i kommunene, digitalisering og omstilling av kommunale tjenester.

Agenda Kaupang har en solid oppdragsmengde og har ulike typer av utviklingsprosjekter i mer enn 50 kommuner hvert år.

Din profil

  • Du har gjerne utdanning på mastergrads- eller ph.d.-nivå
  • Du har 5–10 års relevant arbeidserfaring, gjerne som konsulent (men ikke et krav)
  • Du har sektorkunnskap og erfaring fra oppvekstfeltet og/eller helse- og velferdstjenestene som leder eller som økonomirådgiver
  • Du har metodekompetanse, er analytisk og har god formidlingsevne, både skriftlig og muntlig
  • Du er flink med folk og ønsker å jobbe tverrfaglig sammen med gode kollegaer
  • Du er energisk og har høy arbeidskapasitet, og behersker å jobbe i et hektisk miljø og med oppdrag i hele landet

Vi legger til rette for målrettet kompetanseutvikling i selskapet. Vi samarbeider med en rekke andre konsulentselskaper når dette er nødvendig, for å kunne sette sammen team som er godt egnet for oppdragene. Vi brenner for å gjøre en forskjell og gi våre kunder verdi.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Du vil få mulighet til å kjøpe eierandeler i selskapet. Vi har nye og trivelige kontorlokaler sentralt på Skøyen i Oslo, med kort avstand til kollektivtilbud.

Kontakt
Vil du vite mer om stillingene: kontakt gruppeleder Rune Holbæk, tlf. 93 60 39 73 , eller adm. direktør Dag Stokland, tlf. 92 28 50 50.

Send kort søknad og CV til firmapost@agendakaupang.no merket «Rådgiver oppvekstsektoren».

Søknadsfrist
26. oktober 2020


*Behandling av personopplysninger

Ved å sende inn søknad på stillingen samtykker du til at vi kan behandle personopplysninger som inngår i søknaden og søknadsprosessen (herunder ev. intervju, referansesjekk mv.). Opplysningene vil kun bli brukt som del av rekrutteringsprosessen, og da kun så lenge søknaden er relevant – og blir deretter slettet. Du kan når som helst be om at opplysningene du har delt med oss, slettes/oppdateres, eller trekke tilbake samtykket. Vi oppfordrer til ikke å opplyse om særskilte/sensitive personopplysninger i søknaden.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link