Digitalt lederutviklingsprogram mellomlederprogram lederutvikling offentlig sektor aksl agenda kaupang

Ny runde med digitalt mellomlederprogram!

Etter meget gode tilbakemeldinger og erfaringer med vårt digitale mellomlederprogram, gjennomfører Agenda Kaupang og Scandinavian Leadership nå en ny runde av mellomlederprogrammet for offentlig sektor. Programmet har oppstart i januar, meld deg på i dag!

Lederutviklingsprogrammet er digitalt drevet, men inneholder samtidig mye personlig sparring og støtte, i form av læringsgrupper drevet av våre konsulenter og individuell coaching. Programmet kombinerer digitale samlinger i sanntid med preproduserte aktiviteter som filmer, litteratur og refleksjonsoppgaver. Sistnevnte kan lederne benytte seg av akkurat når det passer for dem.

Målet med lederutviklingsprogrammet er å gi deg som leder enkle og effektive verktøy tilpasset dine lederutfordringer, og gjøre deg tryggere i rollen. Du vil få både faglig påfyll og verktøy, gode muligheter til å trene på ferdigheter og rom for individuell sparring og oppfølging underveis.

For mer informasjon om programmet, trykk her. Del gjerne linken med dine lederkollegaer og andre du kjenner, som kan ha glede av et slikt lederutviklingsprogram.

Alle spørsmål du måtte ha til dette programmet, kan rettes til Ragnar Kleiven i Agenda Kaupang.