skip to Main Content
Vi Styrker Laget

Vi styrker laget

Denne høsten styrker vi Agenda Kaupang-laget med flere dyktige rådgivere. Sondre Lund er en av våre nyansatte. Han tilhører Agenda Kaupangs kommunegruppe. Sondre har bred erfaring innen økonomistyring, analyse og effektivisering av offentlige tjenester. De siste årene har han vært med på å optimalisere ressursbruken og utvikle rapporterings- og styringsverktøy i to av landets mest effektive vekstkommuner.

Sondre har jobbet innen ulike sektorområder, men har hatt et spesielt fokus på tjenester innen oppvekst, teknisk og administrasjon. I tillegg har han arbeidet mye med investeringer, finansforvaltning og selvkost.

Sondre kommer fra stillingen som controller i Ullensaker kommune, og har fra tidligere erfaring som rådgiver i Nannestad kommune. Sondre er utdannet siviløkonom fra The University of Queensland, Australia.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link