skip to Main Content
Ny Digitaliseringskompetanse I Agenda Kaupang

Ny digitaliseringskompetanse i Agenda Kaupang

Liv Oftedal Rossow er vårt siste tilskudd i gruppen for digital forvaltningsutvikling.

Liv har de siste tre årene jobbet som rådgiver og prosjektleder i Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi), innen digital transformasjon. Hun har også erfaring fra konsulentbransjen som senior analytiker og prosjektleder innen analytics og RPA.

Liv er siviløkonom med god kompetanse innen statistikk og med erfaring fra større IT-prosjekter. Liv tror på og jobber for en sømløs, innovativ offentlig forvaltning som samarbeider med privat og frivillig sektor – for innbyggere og næringsliv.

Vi ønsker Liv velkommen til Agenda Kaupang!

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link